При покупка на всеки хляб "Вита" помагате на хора с репродуктивни проблеми да сбъднат съкровената си мечта да станат родители. По този начин помагате на себе си за един по-здравословен живот, както и на двама души, които искат повече от всичко на света да чуят думите "Мамо" и "Тате".
Кампанията е по инициатива на кмета на Община Добрич.

Пълнозърнестия хляб, като превенция при репродуктивните проблеми - д-р Ригов


банка, пълна с полезни зърна

Включване в храненето на храни произведени от пълнозърнести видове брашно, съдържащи повече влакнини-баластни вещества, обогатени с ядки , сурови семена естествен източник на ненаситени мастни киселини, цинк, селен ще има добър ефект върху фертилитета. Затова, пълнозърнестите хлябовете Вита, в добро съчетание с други подходящи храни могат да осигурят едно балансирано хранене благоприятстващо метаболитния и хормонален статус на проблемните двойки.

Виж повече

Защо е полезен
    нашият хляб?

Той е богат на фибри и съдържа 0% холестерол, което подобрява храносмилането и спомага за понижаване на лошия холестерол.

Ценен източник на желязо, цинк, селен и много минерали, незаменими елементи, които подпомагат усвояването на витамините.

Съдържа висок процент витамини В и триптофан, от който се продуцира серотонин - хормонът на щастието.

Има ниска калоричност и висок процент фолиева киселина, което го прави подходящ за диетични режими и помага за справяне с умората.

Ниският му гликемичен индекс го прави подходящ за диабетици, а ценните му растителни протеини - идеален за вегетарианци и вегани.

Богата селекция

Вита – когато всеки избор е правилен и пълнозърнест.Хляб Вита © 2016. Всички права запазени